A 4 mans obre les seves portes amb “el producte i el servei com a base”

El carrer Major de Sarrià de Ter va acollir divendres la inauguració d’un nou restaurant, sota el nom “A 4 mans”, a càrrec dels xefs Àngel Moya i Edgar Quesada. Van celebrar l’acte d’obertura del local amb una bona rebuda de gent, que va poder gaudir d’alguns tastets de la nova carta del restaurant.

L’objectiu del nou restaurant és combinar la cuina tradicional amb tècniques, textures i tocs gastronòmics d’arreu del món. Edgar Quesada explica que la seva cuina es basa en la tradició, que considera “el més important” però les experiències adquirides durant tots aquests anys permeten incorporar elements diferents a plats “de tota la vida”.

Ambdós xefs reiteren que la base del seu restaurant és el producte i la qualitat del servei al client, ja que sense aquests dos elements veuen impossible realitzar el concepte de cuina que ells entenen. Són declaracions d’Àngel Moya.

El nom “A 4 mans” es va decidir arran que Quesada i Moya seran les quatre mans del restaurant. Edgar Quesada explica que ambdós faran de xefs, de maîtres, de caps de sala o de caps de cuina i els plats es faran al moment.

A 4 mans es troba a l’antic local de Can Veí. Àngel Moya i Edgar Quesada reconeixen que, tot i intentar conservar el nom pel significat històric, al final no es va poder concretar.

L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, va assistir a l’acte d’inauguració de divendres així com el sotsinspector de la Policia Local del municipi, Toni Carrera.