Sarrià de Dalt i Els Socs celebren Halloween i la Castanyada

L’Associació de Veïns de Sarrià de Dalt/Els Socs, de Sarrià de Ter, ha organitzat una jornada de celebració de Halloween i la Castanyada per aquest dilluns 31 d’octubre. Serà a partir de les cinc de la tarda amb una àmplia programació destinada a gent de totes les edats i sempre al voltant de la temàtica de por.

La castanyada es farà al parc de la Salut de Sarrià de Dalt a les cinc de la tarda, amb servei de barra a càrrec de les famílies de sisè de l’escola Montserrat. I, pel que fa a les activitats de Halloween, començaran a les sis al carrer Flaçà, al Pla dels Socs.

Encetaran la jornada els tallers terrorífics de pintacares i manualitats, mentre a les set hi haurà un ball de disfresses amb entrega de premis inclosa. A dos quarts de vuit del vespre es farà el clàssic “trick or treat” i s’acabarà la programació amb l’explicació d’històries de por acompanyada per una cremada de núvols de sucre, a partir de les nou.

A banda, l’associació veïnal també ha obert un concurs de decoració de cases del barri també amb temàtica de Halloween per aquesta nit de dilluns.

 

Imatge: AAVV Sarrià de Dalt/Els Socs