La Cooperativa tanca la commemoració del 25N amb una tarda d’activitats

El centre cívic La Cooperativa, de Sarrià de Ter, centra avui els actesal voltant del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Seguirà la programació de la setmana d’activitats al voltant del 25N, que va començar dilluns a la Biblioteca Emília Xargay i es tancarà demà amb l’Esplai d’Hivern.

La programació d’avui començarà a les cinc de la tarda a l’exterior del centre cívic amb dues carpes. Una serà el punt lila, que comptarà amb la participació de la Referent de Benestar Emocional del Centre d’Atenció Primària de Sarrià, i l’altra serà el punt informatiu dels Mossos d’Esquadra a càrrec de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra de Girona.

A dos quarts de sis tindrà lloc la lectura del manifest del 25N i, just després, començarà el taller de violències i ciberviolències sexuals dut a terme pel Grup d’Atenció a la Víctima de Mossos d’Esquadra. La jornada es tancarà amb una sessió de portes obertes de gimnàstica de manteniment de les Dones més que mai, i una activitat de defensa femenina personal conduïda per Carmen Aragón.

Ràdio Sarrià hi serà present amb un programa especial en directe entre dos quarts de cinc i les sis d’aquesta tarda de divendres. Passaran pels micròfons de l’emissora municipal l’alcalde del poble, Narcís Fajula, la regidora de Dona i Igualtat, Montse Soria, la directora de la Biblioteca Emília Xargay, Anna Sala, referent de Benestar Emocional Comunitari CAP de Sarrià de Ter, Judit Joseph i la tècnica de joventut Ariadna Costa.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter