Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sarrià de Ter presenta el nou local jove recollint les propostes del jovent

Sarrià de Ter presenta el nou local jove recollint les propostes del jovent

El projecte del futur local jove de Sarrià de Ter ja està en funcionament. L’espai situat al carrer de les Lloses del poble va rebre dissabte la presentació del nou local amb la participació de diversos joves del municipi, qui van donar el vist-i-plau a la ubicació i decidiran les activitats i el seu format.

La intenció és que es converteixi en un local dels joves i per als joves en un format 100% inclusiu i participatiu. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica que l’objectiu és que els mateixos joves proposin la programació de l’espai i que aquesta es pugui iniciar al voltant de l’estiu del 2023.

El local jove és un tema amb el qual s’ha anat treballant durant els últims mesos o fins i tot anys. La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Montse Soria, comentava en el ple municipal del setembre que abans de trobar la ubicació presentada dissabte, se’ls havia “tancat moltes portes” per obrir el local jove.

El local, situat al nombre 19 del carrer de les Lloses, està obert a més propostes o demandes a través del correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter