Jubilus programa un desembre amb diferents activitats al Coro de Sarrià de Ter

L’Oficina Municipal d’Atenció a la Gent Gran i Famílies de Sarrià de Ter, gestionada per Jubilus, ha preparat una sèrie d’actes per aquest mes de desembre. Tot ells es celebraran a la sala gran d’El Coro, a la placeta de la Font, i aniran al voltant de La Marató i les festes de Nadal.

El primer acte del mes serà dimecres dia 14, es durà a terme una xerrada divulgativa de La Marató de TV3. La dinamitzadora de Jubilus, Meri Raurich, explica que l’acte compta amb la col·laboració de la Biblioteca Emília Xargay i amb la farmàcia Blanco i la xerrada anirà a càrrec de l’equip de divulgació de La Marató.

Els participants a l’acte podran adquirir llibres donats per la biblioteca municipal i postals dutes a terme pels usuaris de l’Espai Respir. Meri Raurich afegeix que la gent interessada en assistir-hi s’ha d’inscriure ja sigui per telèfon o per correu electrònic, per adequar així la sala del Coro.

Els continuaran dimarts dia 20 amb una Festa de Nadal per als usuaris de l’Oficina d’Atenció a la Gent Gran i Famílies i s’acabaran divendres dia 23 amb una altra festa, en aquest cas pels usuaris de l’Espai Respir.

 

Imatge: Jubilus