“Vine a buscar el teu tió”, nova activitat de l’Associació de Veïns de Sarrià de Dalt

L’Associació de Veïns de Sarrià de Dalt continua organitzant activitats en aquest final d’any i després de Halloween i l’arrossada, arriba un acte de Nadal. S’anuncia sota el nom “Vine a buscar el teu tió amb l’associació” i es celebrarà aquest diumenge al matí al bosc del voltant de l’Escola Montserrat.

De fet, el pàrquing de l’escola serà el punt de trobada de tots els participants a les onze del matí de dia 11. Un cop allà, es formaran petits grups per anar a buscar el tió en diferents trams, sempre acompanyats per membres de l’associació de veïns i, al final, cada infant tindrà el seu tió quan acabi l’activitat.

Més d’un centenar d’infants ja s’ha apuntat a l’activitat d’anar a buscar el tió, així que es preveu que els grups es divideixin en set trams diferents. En cas de pluja, l’acte quedaria anul·lat però hi haurà un punt de recollida perquè els infants puguin anar a buscar un petit tió.
Cal fer una inscripció abans de les sis d’aquesta tarda de divendres, perquè l’organització pugui adequar el material necessari. L’activitat és gratuïta, les despeses van a càrrec de l’associació, i l’enllaç per apuntar-s’hi és el següent: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfG1UV4ZGQffpWUy-KEvlAeuAiFJ1bKgt0w4JvRocs2AusV7g/viewform.

 

Imatge: AAVV Sarrià de Dalt