Sarrià de Ter es prepara per un cap de setmana ple d’actes nadalencs

Sarrià de Ter es troba immers en plena programació d’actes de Nadal i acull un cap de setmana carregat d’activitats per a tots els gustos i públics. A banda dels actes relacionats amb les festes, també s’hi podrà trobar la celebració del dotzè aniversari de la seu actual de la Biblioteca Emília Xargay, avui mateix, o el bateig de dos espais urbans del poble demà al matí.

Es tracta del “Pati de les aprenentes”, situat al darrere de l’edifici Rafael Masó, i del “Pati Martí Ballada i Fàbregas”, a la part posterior de l’ajuntament. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, explicava fa uns mesos la tria dels noms, que va ser a partir de la taula de memòria històrica i nomenclàtor, i el debat que va sorgir arran de les aprenentes.

A més, està programat un doble concert de Nadal demà dissabte a Sarrià de Ter. El primer es celebrarà a les 12 del migdia al Teatre del Centre i anirà a càrrec de Sarriart, seguit d’un dinar popular i d’una quina a la pista coberta d’Els Joncs. I a les sis de la tarda arriba el torn dels Cantaires de Sarrià, amb la participació de les corals Viarany de Girona i Veus de l’estany de Banyoles. 

L’ATV també organitza les seves quines de Nadal. L’Associació Apaga la Tele porta setmanes preparant les seves tres quines, una antiquina i una especial per demà a la nit a dos quarts d’onze al seu local. Jordi Estefanell repassa les activitats del poble per aquest Nadal i creu que la programació s’ha “apuntalat” en els últims anys.

En l’apartat esportiu, el Club Rítmica de Sarrià de Ter celebra aquest diumenge el festival de Nadal. L’entitat esportiva es suma també al cap de setmana d’actes nadalencs del poble i ho farà amb un nou festival diumenge a les cinc de la tarda al pavelló municipal. I fora de l’àmbit nadalenc, la sala polivalent d’Els Joncs acull el concert inaugural de la primera edició del Festival Brogit, demà dissabte a càrrec de Joan Rovira.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter