Sant Julià de Ramis rebrà els Reis d’Orient amb el campament i la cavalcada

Les festes de Nadal continuen després del primer cap de setmana i els municipis d’arreu de Catalunya posen la vista al cap d’any però, sobretot, a la rebuda dels Reis d’Orient. És el cas de Sant Julià de Ramis, que prepara l’arribada de Ses Majestats com cada any perquè tota la població tingui els seus regals.

L’Ajuntament del poble organitza de nou el campament reial, al pàrquing del veïnat de Montagut tal com és habitual. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, Pere Pujolràs, explica que hi haurà activitats i animació infantil al campament, a càrrec del grup Rikus.

Els Reis d’Orient arribaran el vespre de dia 5 de gener, tal com és habitual, i recorreran carrers i places de Sant Julià. Pere Pujolràs anuncia que Ses Majestats i els patges reials voltaran pel poble amb el tren pinxo, començant el recorregut al campament reial i acabant-lo a la plaça 1 d’Octubre.

A la plaça hi haurà la rebuda institucional, a càrrec de l’alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió, i també es repartiran llaminadures als més petits de la casa. Ho explica Pere Pujolràs.

El campament reial i la rua dels Reis d’Orient, així com la resta d’actes d’aquest Nadal, també recuperen el format prepandèmic i es podran celebrar sense restriccions.

 

Imatge: Marc Puigtió