La subdelegació del govern espanyol es compromet a parlar amb la Sareb i el PSOE per aturar el desnonament de Sant Julià de Ramis

Membres de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, la Plataforma d'Activistes per l’Habitatge i les famílies en risc de desnonament s’han reunit aquest matí de dimarts amb el subdelegat del govern espanyol a Girona, Albert Bramon, per buscar una solució al cas i que els veïns del carrer Pau Casals no acabin desnonades dia 8 de febrer.

La reunió s’ha celebrat amb la clara intenció d’aturar el desnonament de les dotze famílies presumptament víctimes d’estafa. L’alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió, explica que el subdelegat del govern espanyol s’ha compromès a treballar per aturar el desnonament dels dos blocs de pisos del poble.

Puigtió destaca que Albert Bramon parlarà amb representants de la Sareb, propietària actual dels habitatges i qui demana el desnonament, però també amb integrants del PSOE a Madrid perquè siguin coneixedors de la situació de les dotze famílies. Són declaracions de l’alcalde de Sant Julià de Ramis.

Així i tot, l’Ajuntament i la PAH mantenen la seva intenció d’anar a Madrid aquest dijous per reunir-se amb la Sareb, aturar el desnonament i retirar l’ordre judicial.

 

Imatge: Commons