El Coro rep una edició especial de Converses d’avui per recordar l’ahir

La Biblioteca Emília Xargay i l’Oficina d’Atenció a la Gent Gran i Famílies de Sarrià de Ter, gestionada per Jubilus, preparen avui una edició especial de “Converses d’avui per recordar l’ahir”. Aquesta iniciativa va néixer el passat mes d’octubre i es tracta d’ajuntar-se persones majors del poble per conversar sobre el passat de Sarrià.

L’activitat especial està emmarcada en el Dia Internacional de les Dones del pròxim 8 de març. Meri Raurich, dinamitzadora de Jubilus, explica que en les converses d’avui es parlarà sobre el paper de la dona en el món de la confecció i com les labors formaven part del dia a dia de moltes dones.

La gent interessada en participar-hi ha de confirmar assistència a través del correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé pel telèfon 693 23 79 46. Meri Raurich convida tothom a assistir a aquesta edició especial de les Converses d’avui per recordar l’ahir que es farà a les sis d’ aquesta tarda al Coro.

Des de l’Oficina d’Atenció a la Gent Gran i Famílies de Sarrià volen agrair la predisposició i el tracte amb els treballadors de la Biblioteca Emília Xargay durant tot aquest projecte.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter