Sarrià de Ter pintarà un mural participatiu al futur local jove del poble

El futur local jove de Sarrià de Ter continua avançant i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha organitzat una pintada conjunta d’un mural participatiu a la paret del nou espai. La intenció és que tots els joves del poble puguin participar en l’elaboració del mural i que es facin així seu aquest nou local.

L’Ajuntament va publicar a les xarxes una votació entre dues opcions de mural perquè ocupin la paret del local, i els mateixos joves van decidir la proposta guanyadora. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica que aquesta és una de les “nombroses iniciatives” que tenen al voltant del nou local jove del poble, sempre comptant amb l’opinió i la visió dels joves sarrianencs.

Les reformes de l’espai ja han començat i ara l’Ajuntament està pendent de l’arribada d’una subvenció de la Diputació i d’obrir a licitació les obres. Narcís Fajula anuncia que el termini previst és que es pugui obrir abans de l’estiu, però es podria allargar tal com ha passat amb l’hotel Nord Gironí.

La pintada del mural serà el pròxim divendres 17 de març entre les 5 i les 7 de la tarda al nou local jove del carrer de les Lloses de Sarrià de Ter.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter