Sarrià de Ter tanca el 51è Homenatge a la vellesa amb una jornada “bonica i emotiva”

Sarrià de Ter va celebrar ahir diumenge una nova edició de l’Homenatge a la vellesa, la número 51, amb un gran èxit de participació. Prop de tres-centes persones es van reunir en els diferents actes preparats, que van començar al matí amb la missa i van acabar amb balls en línia al pavelló municipal.

Des de l’organització es va decidir avançar l’homenatge al mes de març per no patir la calor dels altres anys. La regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Desi Arasa, creu que va ser una bona decisió i reconeix que la jornada d’ahir va ser tot un èxit, amb 270 persones, i la valoració és molt positiva.

Després de la missa va arribar el concert dels cantaires de Sarrià, abans d’anar cap al pavelló a celebrar els actes de l’homenatge i el posterior dinar de germanor. Desi Arasa destaca el gran ambient viscut durant tot el dia i aquesta rebuda els convida a seguir organitzant l’homenatge els pròxims anys.

Durant la setmana també havien tingut lloc les Jornades de la Gent Gran, amb tres dies d’activitats destinades a la població de la tercera edat del poble. Desi Arasa afegeix que la programació de les jornades al Coro també va comptar amb una bona participació.

L’Homenatge a la vellesa i les Jornades de la gent gran 2023 han estat organitzades per l’Ajuntament de Sarrià de Ter, amb la col·laboració de Jubilus, la Biblioteca Emília Xargay, el Consorci de Benestar Social, els Cantaires i els Remeiers i Remeieres de Girona, a banda de comptar amb la subvenció de la Diputació de Girona.

 

Imatge: Jubilus