Disponibles els nous abonaments de la piscina municipal de Sarrià de Ter

L’Ajuntament de Sarrià de Ter obrirà la piscina municipal el pròxim dilluns 12 de juny i, per aquest motiu, ja ha publicat els abonaments de cara a aquest estiu. Hi ha oberts vuit tipus diferents d’abonaments, disponibles durant els tres mesos d’estiu d’aquest any fins que la piscina tanqui, coincidint amb l’inici de curs escolar el setembre.

Per sol·licitar i gestionar els abonaments s’ha d’enviar un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o demanar cita prèvia al pavelló municipal i la informació sobre els preus es pot consultar al web www.sarriadeter.cat. L’alcalde en funcions de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, anunciava l’obertura de la piscina municipal pels començament d’aquest mes de juny i fins el setembre.

Els abonaments poden ser familiars, familiars monoparentals i famílies nombroses, familiars sèniors, individuals, individuals joves, individuals sèniors, per a persones amb discapacitat i també hi ha disponible una entrada normal. Narcís Fajula afegia que, tot i l’augment de les temperatures, la intenció no és ampliar el període d’obertura de la piscina municipal.

En cas que es demani cita presencial per a gestionar l’abonament, cal presentar el padró, el DNI i el justificant de pagament.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter