El Pla de l’Horta celebra la seva festa major tot i la pluja

El barri del Pla de l’Horta, de Sarrià de Ter, ha viscut el seu cap de setmana més especial de l’any amb la festa major. L’Associació de Veïns del barri, com cada edició, ha estat l’encarregada d’organitzar la programació d’activitats durant dissabte i diumenge, algunes condicionades per la pluja, però amb una gran rebuda.

La festa s’havia de celebrar el cap de setmana del 20 i 21 de maig, però es va ajornar a aquest cap de setmana del 10 i 11 de juny. Els actes es van encetar dissabte amb una batucada a les 12 del migdia, per després continuar amb un vermut i un concurs de truita de patates, abans de donar entrada a una tarda-vespre musical amb karaoke a les quatre i dos concerts, un a les vuit i l’altre a les onze.

Els actes d’ahir diumenge, la botifarrada i l'espectacle de màgia, es van traslladar al pavelló municipal per la previsió meteorològica. La festa major del barri es va recuperar l’any passat després de l’aturada obligada de la pandèmia, tal com explicava Sergi Stefanutti a Ràdio Sarrià.

L’Associació de Veïns del Pla de l’Horta continua activa i oberta a nous socis, organitzant activitats al llarg de l’any amb la festa major com a cirereta del pastís.

 

Imatge: AAVV Pla de l'Horta