Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El preu del lloguer a Sarrià de Ter puja fins els 745€ mensuals de mitjana

El preu del lloguer a Sarrià de Ter puja fins els 745€ mensuals de mitjana

Incasòl, l’Institut Català del Sòl, ha publicat un any més les dades del preu de lloguer d’arreu de Catalunya, amb un increment generalitzat. Pel que fa a Sarrià de Ter, la mitjana del preu de lloguer actual es situa als 745€ mensuals, lleugerament per sota del preu mitjà de Girona ciutat (762€) però més de 100€ per sobre de la mitjana comarcal.

De fet, el Gironès presenta un augment de gairebé 100 euros respecte les dades de l’any passat i es situa amb els 627€ actuals com a segona comarca amb un increment més important, només per darrere del Barcelonès. La portaveu del Govern de la Generalitat, Patrícia Plaja, apuntava fa unes setmanes la necessitat de solventar la problemàtica amb l’habitatge arreu de Catalunya.

El govern va anunciar dijous passat que es limitarà el preu del lloguer a 140 municipis del país, entre ells Girona, Salt i Sarrià de Ter. Aquesta mesura implica que el propietari de l’habitatge en qüestió no pot augmentar el preu del contracte de lloguer vigent els últims cinc anys. Són declaracions de Patrícia Plaja.

Pel que fa a Sant Julià de Ramis, la mitjana del preu de lloguer és de 778€ mensuals, mentre el municipi del Gironès amb un preu més elevat és Fornells de la Selva, amb 1.121€ mensuals.