Cap de setmana amb festes, comiats, revetlles i esports a Sarrià de Ter

Un cop acabat el curs escolar i esportiu 2022/23, les entitats de Sarrià de Ter aprofiten per organitzar un seguit d’activitats i festes per acomiadar el curs i donar la benvinguda a l’estiu. Aquest cap de setmana del 30 de juny i l’1 i 2 de juliol n’és un bon exemple al poble, que rep un seguit d’actes.

Sarrià de Dalt i Els Socs celebren la revetlla de Sant Pere. El barri de Sarrià de Ter ha organitzat la festa de primavera coincidint amb la revetlla de Sant Pere. Serà avui a les vuit del vespre a la pista de la Cooperativa i hi haurà sopar amb botifarra, pa, xips i postres, a banda de servei de barra i un DJ.

L’escola bressol Confetti acomiada avui el curs amb la festa final. L’AFA del centre municipal de Sarrià de Ter ha preparat una tarda amb animació infantil, jocs i servei de bar. La festa de final de curs començarà aquest divendres a les 5 de la tarda a l’espai del costat de la mateixa escola bressol.

La Rasa acull una nova edició de les 24 hores de futbol sala. La pista poliesportiva de Sarrià de Ter, com cada any, prepara un cap de setmana carregat de partits amb un gran ambient. També continua el torneig de futbol7 al camp Antonio Moratalla, encara disputant la fase inicial de la competició.

 

Imatge: Escola Bressol Confetti