Un centenar de persones celebra la Diada de Catalunya a Sarrià de Ter

Sarrià de Ter, com tots els municipis del país, va celebrar ahir la Diada de Catalunya que va tenir l’epicentre a Barcelona, tal com és habitual. En el cas de Sarrià, es van organitzar una sèrie d’activitats durant el matí i migdia de l’onze de setembre a la plaça de l’Iglú, amb una bona rebuda de gent.

De fet, un centenar de persones es van apropar a la plaça per celebrar la diada, amb els actes habituals de la mateixa. El nou alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, va encetar la jornada amb un discurs institucional apel·lant i posant en valor el paper del municipalisme, a banda de tenir un record i mostrar la seva solidaritat amb el poble marroquí després del terratrèmol.

Després va arribar el torn dels Cantaires de Sarrià, que van fer un petit concert, així com de la Cobra Principal de Porqueres amb les sardanes. A més, els Gegants de Sarrià van tornar a ballar tal com és habitual, abans d’acomiadar la diada amb una botifarrada popular a càrrec de l’Associació de Veïns del Pla dels Vinyers.

També es va aprofitar la jornada per fer l’entrega de premis del concurs de dibuix de la Festa Major, organitzat per la Biblioteca Emília Xargay. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Mònica Aymerich, va ser l’encarregada d’entregar els guardons als guanyadors, i els dibuixos estan exposats a la biblioteca municipal.