Jubilus dona el tret de sortida al curs reprenent l’oferta habitual

L’Oficina Municipal d’Atenció a la Gent Gran i Famílies de Sarrià de Ter, des de fa anys gestionada per Jubilus, es prepara per a l’inici del nou curs després dels mesos d’estiu. Es manté l’oferta habitual dels cursos passats pel que fa a les activitats i els serveis destinats a la gent gran de Sarrià.

Es manté el programa d’activació “Espai Respir” així com sessions de gimnàstica dolça o rehabilitadora, gimnàstica física de manteniment i tallers pel manteniment de la memòria. Marina Pujol, dinamitzadora de Jubilus, anuncia els horaris de matins i tardes d’aquestes activitats.

Jubilus també coordina i organitza cursos d’alfabetització digital i informàtica i activitats mensuals com xerrades, conferències i activitats a la Biblioteca Emília Xargay. Marina Pujol explica que les formacions sobre el món digital es duen a terme al Centre Cívic la Cooperativa durant el matí de dimecres.

A banda, també hi ha un bloc d’activitats extres i en jornades festives, com la Setmana de la Gent Gran, les diades commemoratives o programacions especials.

 

Imatge: Jubilus