La nova Associació de Veïns de Sarrià de Baix celebra l’assemblea de constitució

El barri de Sarrià de Baix, de Sarrià de Ter, tornarà a tenir avui una associació de veïns després d’anys de la seva dissolució. Els habitants de la zona han posat fil a l’agulla des de fa mesos per a crear la nova entitat veïnal, que celebrarà la seva assemblea de constitució aquest vespre de dijous.

La nova Associació de Veïns de Sarrià de Baix arriba després d’una Festa Major en la qual les entitats veïnals han tingut un pes fonamental, començant pel pregó. L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, explicava durant el mateix discurs previ al pregó que l’Ajuntament va convidar els membres de l’associació de Sarrià de Baix a participar-hi, però van haver de rebutjar-ho ja que no encara no estava constituïda com a tal.

El nou govern de Sarrià de Ter, del PAS i el PSC, pretén augmentar la importància de les entitats i les associacions de veïns en el dia a dia del poble. David Fernàndez, regidor d’Entitats de l’Ajuntament de Sarrià, creu que han de donar “eines i facilitats” a aquestes entitats, i celebrava la tornada de l’associació de veïns de Sarrià de Baix.

L’assemblea de constitució es celebrarà avui dijous a les vuit del vespre a la sala gran d’El Coro.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter