L’espai Rafael Masó es converteix en la seu social de l’AAVV de Sarrià de Baix

L’espai Rafael Masó, de Sarrià de Ter, ja té nova vida. L’edifici situat al carrer Firal del poble es va buidar a finals del passat mes de febrer després de vuit anys amb l’escola de música Sarriart, i ha recuperat aquest setembre l’activitat gràcies a l’Associació de Veïns de Sarrià de Baix.

La nova entitat veïnal del barri ocuparà l’espai com a seu social, on ja han començat a celebrar les seves trobades. El regidor d’Entitats de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, David Fernàndez, celebrava durant la Festa Major la creació d’aquesta nova associació de veïns i reconeix la feina feta pels seus membres durant els últims mesos.

Pel que fa a l’espai, Sarriart es va veure obligat a deixar-lo ja que requeria d’unes obres d’adequació. Pau Cullell, membre de l’equip directiu de Sarriart, explicava que les accions al Rafael Masó s’allargarien durant mesos, abans d’iniciar el nou projecte a l’antic espai del Lecta.

Cullell afegia que les obres s’havien de realitzar per la millora acústica del local i evitar així molèsties als veïns.

L’associació de veïns de Sarrià de Baix va estrenar l’espai amb una reunió amb l’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, i el regidor d’Entitats, David Fernàndez, amb una molt bona sintonia.

 

Imatge: AAVV Sarrià de Baix