Bona rebuda de la inauguració del nou Espai Jove de Sarrià de Ter

El nou Espai Jove de Sarrià de Ter va obrir les seves portes divendres amb una primera tarda d’activitats. Una trentena de joves es van apropar al local situat a l’antiga zona del Lecta, al costat de la també nova ubicació del projecte cultural i artístic de Sarriart, on van inaugurar l’espai.

Es va organitzar un torneig de tennis taula i un altre de futbolí, abans de donar pas al sopar conjunt de pa amb botifarra. La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Estela López, explica que la inauguració va tenir una bona rebuda de joves del poble, millor de la que esperaven.

La intenció és que a partir d’ara s’hi puguin organitzar diverses activitats però també que sigui un punt de trobada, d’esbarjo i d’estudi. Estela López afegeix que és un espai on els joves es puguin sentir tranquils i segurs i també assessorats per la dinamitzadora de Joventut.

López també explica que l’objectiu és estabilitzar aquesta presència de joves al nou local i anar augmentant-la a través de sinergies amb Sarriart.

D’aquesta manera s’obre el nou espai jove després de mesos de feina, amb el canvi d’ubicació del carrer Lloses a l’antic local del Lecta.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter