Sarrià de Ter no va registrar agressions masclistes o LGTBIfòbiques durant la Festa Major

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va establir aquest any un nou protocol contra les agressions masclistes i LGTBIfòbiques per la Festa Major, en especial a les dues nits de concerts. Aquest protocol va funcionar molt bé i no es van registrar situacions de discriminació o de violència de caire sexual.

Des de l’Àrea d’Igualtat i Feminisme, un mes després de la celebració, valoren de manera molt positiva el funcionament del protocol. La regidora Marta Bussó reconeix que no es van registrar cap fet rellevant i destaca la implicació de la UE Sarrià i el Bàsquet Sarrià a les barraques.

Bussó explica durant una entrevista a Ràdio Sarrià que no van rebre cap incidència ni des del cos de Policia Local ni de la Creu Roja, així com tampoc per part de la barra. Per tant, descarta qualsevol situació de violència o discriminació masclista o LGTBIfòbica durant les nits de concerts.

Abans de cada concert es va emetre pels altaveus del mateix escenari de les actuacions un missatge de prevenció contra les agressions.