Sarrià de Ter prepara una manifestació amb motiu del 25 de novembre

Sarrià de Ter es suma un any més a les reivindicacions del 25 de novembre, el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les Dones. L’àrea d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament ha preparat una sèrie d’activitats la setmana anterior a la jornada i una manifestació pel dia 25.

Les activitats es celebraran entre el 20 i el 25 de novembre, amb un curs de defensa personal femenina o la instal·lació d’unes plaques a l’entrada del poble. La regidora d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Sarrià, Marta Bussó, explica que les plaques s’instal·laran amb la inscripció “Sarrià de Ter no tolera la violència masclista”.

A més, el dissabte dia 25 es durà a terme una manifestació amb inici al centre cívic La Cooperativa i final a l’Ajuntament del poble. Marta Bussó apunta que no s’organitza una jornada festiva, sinó “de reflexió” i tot i el pressupost escàs amb el que compten, s’intentarà engrescar diferents entitats amb la manifestació.

Des de l’Ajuntament conviden la població a participar d’aquesta manifestació, la primera d’un 25N a Sarrià de Ter, amb cartells i pancartes per reivindicar la seva postura contra la violència envers les dones.