Sarrià de Ter enceta la setmana del 25N mostrant el seu rebuig a les violències masclistes

La regidoria d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Sarrià de Ter ha organitzat una setmana d’activitats al voltant del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, del 25 de novembre. Es van encetar ahir dilluns amb la col·locació de dues plaques amb el lema “Sarrià de Ter no tolera les violències masclistes”.

Aquestes plaques són habituals en diversos municipis d’arreu de Catalunya, i era un dels objectius de l’Ajuntament. La regidora d’Igualtat i Feminisme, Marta Bussó, explica en una entrevista a Ràdio Sarrià que la col·locació de les plaques ajuda a conscienciar la població i a fer el problema “més latent”.

La programació s’estendrà durant tota aquesta setmana, entre d’altres, amb un curs de defensa personal femenina. Marta Bussó afegeix que s’han tirat endavant les activitats reivindicatives tot i comptar amb un pressupost escàs per a la jornada.

Els actes s’acabaran dissabte, dia 25, amb una manifestació pels carrers de Sarrià de Ter i la lectura d’un manifest al davant de l’ajuntament. L’objectiu de l’organització és convertir la jornada en un dia de reflexió, no de celebració com sí pot ser el 8 de març. Són declaracions de Marta Bussó.

L’àrea d’Igualtat i Feminisme busca col·laboració ciutadana per a tirar endavant els actes de dissabte i participar en la manifestació.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter