La plataforma Plus, del sarrianenc Gerard Pelayo, s’inaugura a Sarrià de Dalt

La plataforma Imagine Plus, impulsada entre d’altres pel jove de Sarrià de Ter Gerard Pelayo, estrenarà el pròxim mes de desembre el seu nou projecte, Plus. Ho farà amb un acte d’inauguració a l’espai del Lecta, a la carretera de Sarrià de Dalt, que és la seu de la plataforma a la província de Girona.

Plus és la unió dels projectes Imagine Plus i Wonder Plus, englobant els continguts d’ambdues plataformes. Gerard Pelayo explica que tot va néixer fa gairebé quatre anys, que durant aquest temps han buscat la millor plataforma per al projecte i anuncia la presentació del pròxim 16 de desembre.

A banda de la presentació, també es durà a terme la gravació del primer capítol de la nova temporada de “Noche de juegos” amb un convidat sorpresa. Pelayo afegeix que tots els influencers que han passat pel programa durant l’últim any seran presents a la inauguració de Plus.

L’entrada per a la presentació de Plus és gratuïta però s’ha de reservar a través del web https://weareimagine.wixsite.com/ o bé a través d’un codi QR que es podrà trobar als cartells penjats arreu de Sarrià de Ter.

 

Imatge: Imagine Plus