Sarrià de Ter tanca la setmana d’actes del 25N amb una manifestació

L’àrea d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Sarrià de Ter ha preparat aquesta setmana una sèrie d’activitats per reivindicar el 25N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. L’acte final arribarà demà, el mateix dia 25, amb una manifestació pels carrers del poble.

La manifestació començarà a les onze del matí al passeig Capellades, fent un recorregut per Sarrià fins a acabar davant de l’Ajuntament. La regidora d’Igualtat i Feminisme del consistori, Marta Bussó, explica que l’acte comptarà amb diferents entitats del poble i finalitzarà amb la lectura d’un manifest.

Els actes d’aquesta setmana van començar amb la col·locació de dues plaques amb el lema “Sarrià de Ter no tolera les violències masclistes”, a banda d’un curs gratuït de defensa personal femenina al Centre d’Arts Escèniques. Són declaracions de Marta Bussó durant una entrevista a Ràdio Sarrià.

Altres entitats del poble també s’adhereixen als actes del 25N, com les jugadores del FC Sarrià amb una pancarta al municipal Antonio Moratalla.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter