Sarrià de Ter clama contra la violència masclista amb una manifestació pel 25N

Sarrià de Ter va commemorar dissabte el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones amb una manifestació pels carrers del poble. Va ser l’acte final d’una setmana amb reivindicacions contra la violència masclista, que va començar dilluns amb la col·locació de dues plaques a l’entrada de Sarrià.

La valoració de la manifestació de dissabte i de les activitats realitzades al llarg de la setmana és molt positiva per part de l’àrea d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament, la impulsora de la programació. Així ho explica la seva regidora, Marta Bussó, qui agraeix la participació en tots aquests actes.

A banda de l’Ajuntament, entitats socials, esportives, culturals i polítiques de Sarrià també van aportar-hi el seu granet de sorra. Marta Bussó destaca la gran implicació de la ciutadania sarrianenca, com la feina feta pel Local Jove, les dinàmiques dels centres educatius o l’elaboració de pancartes dels clubs esportius.

Pel que a al curs de defensa personal femenina, també dut a terme en el marc del 25N, la valoració és positiva però de cara a pròxims anys es farà més difusió per tal d’arribar a més gent interessada. Són declaracions de Marta Bussó, qui assegura que el balanç és molt bo també pel fet de ser el primer any d’aquesta sèrie d’iniciatives.

La manifestació va començar al voltant de les onze del matí de dissabte al passeig Capellades i va acabar al carrer Major, a l’Ajuntament de Sarrià.

 

Imatge: Poble Actiu Sarrià de Ter