Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Centre d’Arts Escèniques commemora el 40è aniversari de la independència de Sarrià de Ter

El Centre d’Arts Escèniques commemora el 40è aniversari de la independència de Sarrià de Ter

El Centre d’Arts Escèniques, de Sarrià de Ter, va ser l’escenari de l’acte de celebració del 40è aniversari de la independència de Sarrià i la segregació de Girona. Una cinquantena de persones van assistir a l’acte, en el qual es van tractar el passat i el present del poble i el paper que ha de tenir el primer en el segon.

L’acte va comptar amb la participació de Quim Rodríguez, Jordi Cañigueral, Miquel Resplandis, Josep Llunell, Joana Rosdevall, Josep Lafuente i Assumpció Vila, tot presentat per Javier Anton. L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a l’acte al començament.

Després del diàleg entre els ponents, es va projectar el reportatge elaborat per Nicolàs Pichardo Delgado. Ramió comentava la setmana passada que la intenció de l’activitat és tenir una doble vessant, un punt més institucional però a la vegada proper a la ciutadania, tal com es va dur a terme.

La valoració de l’acte, organitzat per l’Ajuntament de Sarrià de Ter, és molt positiva i es reconeix que era “necessari” celebrar aquests quaranta anys.

 

Imatge: Roger Casero