Medinyà enceta avui la seva Festa Major 2022

Medinyà agafa avui el relleu de Sant Julià de Ramis i engega la celebració de la Festa Major 2022. Així com la majoria de municipis del territori català, aquesta és l’edició del retorn a la normalitat després de tres anys amb cancel·lacions, ajornaments o limitacions per la Covid-19.

El cantautor i darrer responsable de l’Aula de Lectura Modest Prats, Ramon Mitjaneta, és l’encarregat d’encetar la festa aquest vespre amb el tradicional pregó. El regidor de Festes de l’Ajuntament de Sant Julià i Medinyà, Marc Sayols, destaca també el sopar popular i la caça de l’embotit d’avui divendres organitzats per l’esplai del poble.

Demà dissabte i diumenge es completaran els actes d’aquest primer cap de setmana de celebració amb la nit de concerts com un dels destacats. Marc Sayols explica que els grups convidats per aquest any són Micos i Koalas, Pelukass i el DJ Pollo, a banda d’anunciar també la Xtrem Race de demà o la matinal de piragüisme de diumenge.

Els actes continuaran el pròxim cap de setmana, els dies 8 i 9 d’octubre, abans de donar per acabada la Festa Major 2022 dia 12.

 

Imatge: Ajuntament de Medinyà