Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Neix “Sarrià sona”, un festival de música local al Pou del Glaç de Sarrià de Ter

Neix “Sarrià sona”, un festival de música local al Pou del Glaç de Sarrià de Ter

Sarrià de Ter acull el pròxim dissabte 15 d’octubre la primera edició del “Sarrià sona”, un festival que neix amb l’objectiu de promocionar la música i els artistes locals. Es celebraran una sèrie de concerts al parc del Pou del Glaç, al polígon del Pla d’en Xuncla, ubicació prevista per festival In-Somni d’aquest any.

De fet, el festival no es va acabar celebrant a Sarrià per motius meteorològics i l’Àrea de Cultura ha volgut aprofitar l’adequació de l’espai del Pou del Glaç amb el “Sarrià sona”. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, ho explica durant el ple municipal de divendres passat.

El cartell del festival està format per Projecte Mau, Bandtukats, Milenrama, el combo Rockin de l’Institut de Sarrià, el combo de l’escola Sarriart, el quartet Pau Cullell i Ardèria. Estefanell destaca que l’objectiu del “Sarrià sona” és fomentar i difondre la música local del municipi.

El regidor de Cultura afegeix que, aprofitant que s’han ajuntat les dues situacions, van veure adient tirar endavant la proposta i el festival es celebrarà d’aquí a deu dies.

Els concerts començaran a partir de les sis de la tarda i durant les actuacions hi haurà servei de barra i entrepans a càrrec de l’Associació de Veïns de Sarrià de Dalt/Els Socs.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter