L’Orquestra Maribel celebrarà el seu desè aniversari al concert de cap d’any

El pavelló municipal de Sarrià de Ter rebrà aquest cap de setmana la revetlla de cap d’any, per acomiadar el 2022 i donar la benvinguda al 2023. L’Orquestra Maribel i el DJ Calvins seran els encarregats de pujar a l’escenari durant la matinada del 31 de desembre a l’1 de gener.

Maribel encetarà la nit a dos quarts de dues i el DJ Calvins agafarà el relleu a partir de dos quarts de quatre. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, convida la població a assistir a la revetlla, per la qual encara hi queden entrades anticipades a 18 euros i a la taquilla la mateixa nit per 20 euros.

El concert serà el tret de sortida de la gira de celebració del desè aniversari de l’Orquestra Maribel, que engegarà així una de les temporades més especials. Narcís Fajula creu que és una opció ideal per entrar de la millor manera possible al 2023 i recorda que l’aforament és de 999 persones dins el pavelló.

L’Ajuntament de Sarrià de Ter és l’organitzador de la revetlla, que compta amb la col·laboració de la Unió Esportiva Sarrià.

 

Imatge: Orquestra Maribel