Milenrama s’acomiada dels escenaris amb l’últim concert a Sarrià de Ter

Milenrama va pujar divendres per últim cop a l’escenari a casa seva, a Sarrià de Ter, i davant la seva gent. El grup de hardcore punk va anunciar a finals del mes d’agost que posava fi a catorze anys de carrera destacant el seu últim concert a la Festa Major del seu poble.

Els sarrianencs van tenir el seu moment després del concert de l’Orquestra Diversiones, que va agrupar un gran nombre de gent a la plaça dels Gegants. Es van acomiadar així amb una actuació de més d’una hora davant un públic vingut de Sarrià de Ter però també de municipis de l’entorn.

Els seus integrants reconeixen en el comunicat que és “una de les decisions més difícils de prendre” però creuen que és el moment de separar-se i que cadascú emprengui el seu camí. També agraeixen el suport rebut des del primer dia per part del públic, que consideren “fonamental” per haver fet possible aquests catorze anys.

El mateix alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, admet que “sap molt de greu” el final d’un grup com Milenrama però també es mostra orgullós i és una gran sort que el seu concert de comiat fos a Sarrià de Ter durant la Festa Major.