Els Gegants de Sarrià van tornar a ballar per la Festa Major però encara continuen paralitzats

Els Amics dels Gegants de Sarrià de Ter van anunciar a principis d’aquest 2023 que la junta de l’entitat dimitia i no hi havia un relleu per continuar amb la seva activitat. Així i tot, van assegurar que els gegants sortirien a ballar per la Festa Major d’aquest any, tal com s’ha vist durant el passat cap de setmana.

Antics membres de la mateixa entitat van ser els encarregats de fer ballar en Cinto i la Maria, entre d’altres, el vespre del pregó i a la matinal de dissabte. El regidor de Participació Ciutadana, Entitats i Festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, David Fernàndez, reconeix que els Amics dels Gegants encara estan aturats però celebra que vagin sortir a ballar aquests dies.

Tot i els intents de reprendre l’activitat de l’entitat de manera regular, els Amics dels Gegants de Sarrià encara no tenen relleu. David Fernández i Isaac Ramió, l’alcalde de Sarrià de Ter, reconeixen que des de l’Ajuntament són optimistes de cara a trobar un relleu “més aviat que tard”.

Els Gegants de Sarrià tornaran a sortir la setmana vinent, en els actes institucionals de l’11 de setembre, la Diada de Catalunya, a la plaça de l’Iglú.