Sarrià de Ter enceta la temporada cultural amb les exposicions de Damià Escuder i Olga Sala

Sarrià de Ter, com cada any, viu un començament de setembre molt intens amb la celebració de la Festa Major i l’inici del curs escolar com a aspectes més destacats. A més, també és l’inici d’altres temporades, com és el cas de la cultural, que ha donat el tret de sortida amb dues exposicions.

Una es tracta de la mostra “Love. El jardí de l’amor” formada per obres de l’artista Damià Escuder, amb passat sarrianenc i mort el 2011. La directora de la Sala Dolors Xabé, Presen Serrano, explica que l’exposició està composta de peces donades per la vídua d’Escuder, Maria Capellas, a l’Ajuntament de Sarrià de Ter.

La inauguració de la mostra es va celebrar dijous, el primer dia de la Festa Major, just abans del pregó a l’edifici d’El Coro. Presen Serrano explica que va ser un acte molt emotiu, amb intervencions de Raimunda Coll i també de Maria Capellas, qui va explicar el missatge darrere les obres de Damià Escuder.

A banda, el dissabte al migdia la sala Dolors Xabé de La Cooperativa va acollir també l’estrena de la temporada d’exposicions amb “Vítric”, d’Olga Sala. Les obres, de vitralls, estan elaborades per la mateixa artista però també amb alumnes del seu taller. Són declaracions de la directora de l’espai. 

Presen Serrano afegeix que és el primer cop que la sala Dolors Xabé acull una exposició de vitralls i els fa molta il·lusió després de cinc anys, amb peces molt diverses dutes a terme amb la tècnica d’un ofici que s’està perdent.

Ambdues mostres van tenir una bona rebuda per part dels assistents i les obres estaran disponibles durant les pròximes setmanes, en el cas de “Vítric” fins el 25 d’octubre.