El nou espai cultural i artístic de Sarriart obre les seves portes

L’escola de música Sarriart, de Sarrià de Ter, ja té nou espai després de no continuar a l’edifici Rafael Masó després de vuit anys. A banda del canvi d’ubicació, que es trasllada a la carretera de Sarrià de Dalt, també hi ha un canvi de projecte i és que Sarriart es convertirà en un espai cultural i artístic que anirà més enllà de l’escola.

La intenció de l’associació és que Sarriart sigui un punt de trobada on es puguin dur a terme activitats artístiques i culturals de diferents àmbits. Pau Cullell, membre de l’equip directiu del centre, explica que l’escola de música compta amb cent vint alumnes inscrits i Sarriart seguirà oferint també el projecte Rockin a l’Institut.

La inauguració del nou espai de Sarriart comptarà amb la col·laboració de catorze artistes de diferents gèneres culturals. Pau Cullell anuncia que Edgar Massegú, també membre de l’equip directiu, estrenarà una escultura al centre i altres col·laboradors com Jordi Parés o l’Orquestra Maribel també passaran pel local al llarg de la tarda de diumenge.

Sarriart s’ubicarà al número 18 de la carretera de Sarrià de Dalt, un antic edifici de l’empresa Torraspapel. El local s’ha transformat i adequat per convertir-lo en l’espai cultural i artístic que s’obrirà diumenge, amb un auditori, deu aules i una sala polivalent amb un escenari. Són declaracions de Pau Cullell.

L’entrada per a la inauguració costa entre cinc i deu euros i tot el que es recapti anirà destinat a Sarriart, per fer front a les despeses d’aquest nou projecte. La programació de diumenge s’encetarà a dos quarts de sis de la tarda amb Edgar Massegú i Jordi Parés i s’acabarà a les dotze de la nit amb Funktory i Hatxe & The Curlys.

 

Imatge: Sarriart