Sarriart obre les portes del seu nou espai cultural i artístic amb una gran inauguració

L’associació cultural Sarriart va donar diumenge el tret de sortida al seu nou projecte, el nou espai cultural i artístic de Sarrià de Ter. Van celebrar una gran inauguració, amb activitats, actuacions i concerts de diferents artistes convidats des de dos quarts de sis de la tarda i fins les dotze de la nit.

La intenció és que aquest nou espai sigui un punt de trobada per als artistes del poble i de l’entorn però sense deixar de banda el servei d’escola de música. Pau Cullell, professor del centre i membre de l’equip directiu de Sarriart, explica que hi ha matriculats 120 alumnes per al curs vinent.

L’espai, situat a la carretera de Sarrià de Dalt a un antic edifici de l’empresa Torraspapel, s’ha transformat fins a aconseguir deu aules per a dur a terme classes de música, un auditori i una sala polivalent. Pau Cullell anuncia que aquesta sala polivalent compta amb un escenari, on hi haurà programació regular durant tot l’hivern organitzada i produïda per l’associació de Sarriart.

Edgar Massegú, també membre de l’equip directiu de Sarriart, va presentar diumenge una nova escultura, sota el títol “Cor de merda”. La inauguració va comptar amb una bona assistència de gent i els diners recaptats amb les entrades es destinaran a l’associació, per les despeses de l’adequació de l’espai.

 

Imatge: Edgar Massegú