Jordi Parés presenta el llibre “Cruix. Els cruixents de la cuina” a Sarriart

Jordi Parés, cuiner de Sarrià de Ter, presenta avui el seu nou llibre “Cruix. Els cruixents de la cuina” al local de Sarriart, a l’antic espai del Lecta. L’acte de presentació del treball gastronòmic, a Sarrià de Dalt, comptarà amb la presència i participació d’Eloi Vila i Josep Lladonosa.

L’obra, editada per Viena Edicions, du a terme un repàs a través d’una classificació acadèmia dels cruixents més utilitzats a la cuina. El seu autor, Jordi Parés, explica que tot va començar quan ell tenia divuit anys, moment en el qual es va començar a interessar en els cruixents.

Amb el temps, Parés va anar recopilant informació i material didàctic que també utilitzava per les seves classes a l’Escola d’Hostaleria de Girona. El cuiner sarrianenc afegeix que, un cop va tenir prou material, va proposar la redacció del llibre a Robert Rodríguez i Jordi Pla, que van acceptar la proposta.

El llibre, a banda de donar a conèixer els diferents cruixents del món de la cuina, també està servint per crear sinergies amb altres cuiners i figures del món cultural i artístic, com el també sarrianenc Edgar Massegú. Són declaracions de Jordi Parés.

Parés es mostra molt content amb el resultat final i la rebuda del llibre i convida la gent a assistir a la presentació d’avui divendres.

L’acte de presentació del llibre serà avui a partir de les set, però n’hi ha més de previstes com, entre d’altres, a la Llibreria 22 de Girona.

 

Imatge: Viena Edicions