En marxa el projecte d’obres del Centre d’Arts Escèniques de Sarrià de Ter

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter va anunciar el passat mes d’octubre el tancament de la sala gran del Centre d’Arts Escèniques per dur-hi a terme accions de millora de l’espai. El projecte ja està en marxa i es preveu que es puguin iniciar les obres en els pròxims mesos.

Tot i tenir el projecte ja iniciat, l’Ajuntament busca finançament a través d’administracions d’àmbit superior. L’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió, explica durant una entrevista a Ràdio Sarrià que el projecte està en marxa i l’objectiu és millorar la seguretat del Centre d’Arts Escèniques.

Es continuen organitzant activitats a l’equipament, com l’acte dels quaranta anys d’independència, però no a la seva sala gran. Isaac Ramió lamenta que el centre no pugui acollir obres de teatre i en especial durant les dates de Nadal, però es mostra optimista de cara a tenir la sala operativa “aviat”.

Pel que fa a les activitats programades al Centre d’Arts Escèniques, l’Ajuntament treballa amb municipis de l’entorn per a traslladar-les.

 

Imatge: Teatre del Centre