La Biblioteca Emília Xargay celebra les festes de Nadal amb activitats familiars

La Biblioteca Emília Xargay, la biblioteca municipal de Sarrià de Ter, programa com és habitual cada any una sèrie d’activitats per les festes de Nadal. La majoria d’aquestes són les tradicionals d’edicions anteriors, destinades a tots els públics però en especial als més petits de la casa.

La programació es va encetar la setmana passada amb el taller de manualitats pensades per decorar l’arbre de Nadal. La directora de la Biblioteca Emília Xargay, Anna Sala, explica que el taller es va dur a terme amb material reciclat de la mateixa biblioteca i la valoració és molt positiva.

També s’han preparat una sèrie d’activitats per donar la benvinguda al 2024, com el ja tradicional taller de fanalets. Són declaracions d’Anna Sala, qui afegeix que el dimecres 3 de gener hi haurà una cantada de nadales per part dels Cantaires de Sarrià, destinada al públic infantil.

A més, també ha preparat un acte especial per a la celebració del tretzè aniversari de la biblioteca, amb el repàs de les obres de Víctor Català, pseudònim de Caterina Albert, amb l’actriu Meri Yanes. Ho explica Anna Sala.

La majoria d’activitats programades requereixen inscripció prèvia. Els horaris de la biblioteca aquestes festes seran els habituals, tret dels dies festius, que estarà tancada.