L’Ajuntament de Sarrià de Ter mostra la seva solidaritat amb el poble ucraïnès

L’Ajuntament de Sarrià de Ter va emetre ahir un comunicat mostrant el seu suport i la seva solidaritat amb el poble d’Ucraïna després de l’ofensiva militar iniciada ahir per Rússia. El consistori il·luminarà la seva façana aquest vespre amb els colors de la bandera ucraïnesa per fer visible la seva postura respecte el conflicte armat.

Des de l’Ajuntament es posen a disposició de la comunitat ucraïnesa per qualsevol aspecte que pugui ser d’ajuda davant la seva situació. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, anuncia l’acte d’il·luminació de la façana de l’edifici consistorial amb els colors blau i groc aquest vespre de divendres.

També destaquen la seva confiança en les institucions europees per resoldre el conflicte armat. Fajula reitera que la guerra mai és el camí per resoldre els problemes i mostra el rebuig de l’Ajuntament a qualsevol tipus de violència armada.

L’Ajuntament de Sarrià ha volgut tancar el seu comunicat sobre la situació a Ucraïna amb la cèlebre cita de Mahatma Gandhi, assenyalant un cop més que la pau és el camí.