Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Pere Arnau i Sergi Mach empaten en el duel de sarrianencs d’ASOBAL (33-33)

Pere Arnau i Sergi Mach empaten en el duel de sarrianencs d’ASOBAL (33-33)

Pere Arnau i Sergi Mach van quedar aquesta temporada com a únics representants de Sarrià de Ter a la lliga ASOBAL, la màxima categoria estatal d’handbol després del descens de Pau Guitart. Arnau, amb el Huesca, i Mach amb el Cuenca es van veure les cares ahir en el partit corresponent a l’onzena jornada de lliga.

Ambdós conjunts van mostrar un bon nivell sobre la pista del Cuenca i el matx va acabar en empat a 33 i un punt per a cada equip. El marcador va estar ajustat fins que a quatre minuts pel final els locals es van situar quatre gols per sobre, però el Huesca va reaccionar i va empatar des dels set metres a pocs segons per acabar el duel.

Pel que fa al paper dels dos jugadors de Sarrià, Pere Arnau va anotar set gols i va ser decisiu per sumar el punt, mentre Sergi Mach es va apuntar tres dianes. Els dos exjugadors de la UES compten amb un bon protagonisme als seus respectius equips, tal com demostra el partit del vespre d’ahir.

La situació d’ambdós conjunts, però, es força oposada. El Huesca de Pere Arnau es troba tretzè amb vuit punts després de l’empat d’ahir i porta quatre partits sense conèixer la victòria, mentre el Cuenca de Sergi Mach és tercer amb quinze punts, només per darrere de Barça i Granollers.

 

Imatge: Balonmano Cuenca