Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Club Rítmica Sarrià de Ter “arrenca motors” de cares a l’inici de competicions del febrer

El Club Rítmica Sarrià de Ter “arrenca motors” de cares a l’inici de competicions del febrer

El Club Rítmica Sarrià de Ter va tornar a l’activitat amb el començament del curs escolar, tal com és habitual amb les entitats esportives del territori. En el seu cas, però, encara no competeixen ja que el calendari és diferent a la majoria d’esports, però continuen amb els entrenaments.

De fet, la competició comença el pròxim mes de febrer i les gimnastes ja posen la vista a les lligues territorials. La presidenta del Club Rítmica Sarrià de Ter, Lídia Moreno, va passar dimarts pel Sarrià en Joc de Ràdio Sarrià i va explicar que ara estan fent la feina “que no es veu” per arribar a to al mes de febrer.

Així com tots els clubs esportius i també la major part de la societat, el 2022 els ha servit per tornar a recuperar una desitjada normalitat sobre el tapís. Lídia Moreno destaca haver pogut “respirar una mica” i la celebració del campus d’estiu després dels anys de pandèmia de Covid-19.

En aquest sentit, Lídia Moreno afegeix que hi ha gimnastes que s’han d’adaptar a les condicions habituals, ja que algunes de les seves integrants només han fet rítmica en període de Covid i amb les limitacions i restriccions d’aquests últims anys.

Des de l’entitat destaquen el gran nombre de joves gimnastes que s’han inscrit en els darrers anys al club.

 

Imatge: CE Baix Empordà