Jordi Ribera, bronze al Mundial de Polònia i Suècia

El sarrianenc Jordi Ribera i la seva selecció espanyola van tornar a fer història ahir a Estocolm. Van derrotar Suècia, una de les amfitriones del Mundial, en l’anomenada final de consolació per aconseguir la medalla de bronze i pujar al tercer esglaó del podi d’una nova Copa del Món d’handbol.

Els hispanos van disputar ahir diumenge el partit entre el tercer i quart lloc després de caure a les semifinals davant la tricampiona Dinamarca. El seu entrenador, Jordi Ribera, posa en valor aquesta nova medalla del combinat espanyol i reconeix que han completat un gran campionat.

El resultat final va ser de 36-39 tot i que els espanyols perdien de quatre al descans. Jordi Ribera creu que van reaccionar a temps per aconseguir la victòria i destaca la capacitat dels jugadors de transmetre els valors de l’handbol, de nou, en una competició internacional.

Jordi Ribera es va convertir així en el seleccionador amb més medalles de la història de l’handbol espanyol, amb sis, repartides entre tres Europeus, dos Mundials i uns Jocs Olímpics.

 

Imatge: RFEBm