Sarrià de Ter reinventa el Critèrium Esportiu i crea la "Setmana de l’esport sarrianenc”

Sarrià de Ter encetarà aquest vespre de dimarts “La setmana de l’esport sarrianenc”, la nova aposta de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament per substituir el Critèrium Esportiu dels últims anys. La intenció amb aquest canvi és ampliar la programació durant tota la setmana i no concentrar-la només en un dia, a banda de modificar el format.

S’han organitzat xerrades formatives i informatives a càrrec de professionals del món de l’esport, com Xavi Saiz, fisioterapèuta i osteòpata, qui encetarà aquest cicle avui dimarts. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Edgar Castellanos, explica que l’objectiu amb aquest canvi és donar més pes a les entitats i també a la formació.

De fet, cada entitat esportiva de Sarrià de Ter organitza una activitat durant el pròxim cap de setmana, com campionats, partits, exhibicions, pedalades o classes. A més, el matí de dissabte hi haurà una desfilada d’esportistes menors de dotze anys que substitueix l’habitual gala de premis dels últims anys. Són declaracions d’Edgar Castellanos.

Castellanos anuncia també que aquest any no hi haurà premis, sinó un reconeixement per a cada esportista, ja que aquest format més competitiu no casa amb la idea dels valors de l’esport que té l’equip de govern i en especial en categories inferiors.

La desfilada d’equips i esportistes joves serà dissabte dia 16 al matí, pensada per al públic més familiar, i es podrà seguir en directe per Ràdio Sarrià.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter