Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Èxit d’ambient i de participació en el 3x3 del Bàsquet Sarrià

Èxit d’ambient i de participació en el 3x3 del Bàsquet Sarrià

El Club Bàsquet Sarrià de Ter va celebrar dissabte al pavelló municipal una nova edició del torneig de 3x3 de la Festa Major. Aquest any es va decidir moure el campionat al cap de setmana següent de la festa, ja que d’aquesta manera es podia organitzar millor i els membres del club es podien centrar més en la barraca.

Aquesta nova edició va ser tot un èxit, superant la participació de l’any passat i durant tot moment amb un gran ambient de bàsquet. El president del club, Toni Gonzàlez, explicava durant el programa especial de Ràdio Sarrià per la Festa Major que esperaven un bon nombre de participants, així com va ser.

De fet, any rere any el campionat de 3x3 de Sarrià de Ter comença a fer-se un nom entre els clubs de l’entorn. Toni Gonzàlez creu que l’edició d’estrena de l’any passat va anar molt bé i l’únic canvi ha estat la data, passant el torneig al cap de setmana següent de la Festa Major.

 

Gonzàlez també apunta que és un campionat obert a tothom, no és exclusiu per a jugadors de bàsquet, sinó que també s’hi pot apuntar gent que no hi ha jugat mai.

 

El torneig va comptar amb la col·laboració del Bàsquet Girona i de l’Uni Girona i es va entregar un premi als guanyadors.

 

Imatge: CB Sarrià de Ter