Les entitats esportives de Sarrià de Ter preparen un cap de setmana ple d’activitats

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter va anunciar fa uns dies la creació de la Setmana de l’esport sarrianenc com a relleu del Critèrium Esportiu dels últims anys. Els actes es van iniciar dimarts amb una sèrie de xerrades formatives i informatives que s’allargaran fins demà.

El plat fort arriba el cap de setmana, quan les entitats esportives del poble duran a terme una sèrie d’activitats. Serà just després de la desfilada d’esportistes joves de dissabte al matí, que substitueix la gala de premis dels altres anys. Són declaracions del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Edgar Castellanos.

S’han programat una sèrie d’exhibicions, tornejos, partits, pedalades i classes entre dissabte i diumenge als diferents equipaments esportius del poble. Edgar Castellanos explica que amb el canvi de format volien donar més importància a les entitats i clubs esportius de Sarrià de Ter i deixar de banda els premis.

Hi haurà activitats del Club Patinatge Sarrià de Ter-Sant Julià, del Club Gimnàstica Rítmica Sarrià, del Club Ciclista Sarrià de Ter, de la Unió Esportiva Sarrià, de les Dones Més que Mai, del Futbol Club Sarrià i del Club Bàsquet Sarrià de Ter.

 

Imatge: Club Rítmica Sarrià de Ter