La UES 2023/24 es posa en marxa visitant l’Esplugues

El primer equip de la Unió Esportiva Sarrià engega aquest cap de setmana la temporada oficial un any més a Primera Nacional. El combinat dirigit per Josep Espar debutarà lluny del seu pavelló, a Esplugues de Llobregat, i amb la intenció de començar amb bon peu a domicili, a diferència de la temporada passada.

Els sarrianencs afronten aquest nou curs amb l’objectiu principal de la permanència. El president de la UES, Joan Llunell, explicava durant el programa especial de Ràdio Sarrià per la Festa Major que, a banda de salvar la categoria, l’objectiu de l’equip és acabar la temporada a un major i millor nivell amb el qual la comença.

El partit a Esplugues significarà el retorn en duel oficial de Pere Arnau, l’únic fitxatge dels sarrianencs per aquesta temporada. Joan Llunell reconeix que, tal com és habitual, és molt complicat pel club incorporar nous jugadors però el de Pere Arnau és un reforç estrella i també recuperen jugadors lesionats del curs passat.

El partit es disputarà demà dissabte a les sis de la tarda al Centre d’Esports Municipal Les Moreres, d’Esplugues de Llobregat.