El FC Sarrià acaba golejant un Hostoles combatiu en l’estrena lliguera (5-3)

El FC Sarrià va donar el tret de sortida dissabte a una nova temporada a Tercera Catalana, la segona consecutiva, i va fer-ho a casa i amb victòria. L’Hostoles va visitar el municipal Antonio Moratalla i, tot i donar molta guerra, va acabar marxant golejat pel conjunt verd-i-blanc.

Els sarrianencs es van col·locar 2-0 als vint minuts d'enfrontament i tot indicava un partit controlat per part dels locals, però l’equip garrotxí va donar-li la volta amb el 2-3. Llavors, els verd-i-blancs van treure la seva habitual garra per aixecar el resultat advers i es va acabar imposant amb el definitiu 5-3. Ho explica l’entrenador del FC Sarrià, José Luis Cano.

El Sarrià es situa així entre un dels sis equips del grup 3 de Tercera Catalana que va començar la temporada amb victòria. José Luis Cano reconeix que sempre és important iniciar el curs amb els tres punts però la temporada és molt llarga i han de millorar encara molts aspectes.

Els cinc gols sarrianencs els van anotar cinc jugadors diferents, com són Sergio de la Torre, Jordi Martínez, Ángel Maradiaga, Sergi Muñoz i Ruben García.

 

Imatge: FC Sarrià