La UES tira d’èpica a Esplugues per començar la temporada amb victòria (30-31)

La Unió Esportiva Sarrià va començar amb bon peu la Primera Nacional 2023/24 i es va emportar els dos punts d’Esplugues de Llobregat per la mínima amb un 30-31. L’assignatura pendent de la temporada passada, les victòries lluny del pavelló de Sarrià, sembla que té un altre color i els taurons es van emportar un partit molt competit.

De fet, no va ser fins la segona volta del curs passat quan els blaus van aconseguir la primera victòria a domicili. L’entrenador de la UES, Josep Espar celebra començar amb els dos punts a Esplugues però reconeix que l’equip, tot i competir molt bé, es va mostrar irregular durant els seixanta minuts i el joc no va ser brillant.

Després de comandar el marcador durant gran part del partit, els sarrianencs van arribar al final per sota. Va ser llavors quan una gran reacció dels taurons, amb la cirereta del gol als últims segons de Pep Arnau, els va permetre emportar-se la victòria. Són declaracions de Josep Espar.

El tècnic de la UES també destaca la tornada de jugadors importants com Pere Arnau, Martí Arnau i Alberto Vicente i creu que, després d’aquest bon començament, cal seguir treballant per millorar les pròximes setmanes.

Pere Arnau i Guillem Lozano, amb set gols, van ser els màxims anotadors de la UES dissabte, mentre Pep Arnau va transformar sis dianes.

 

Imatge: Handbol Esplugues