L’Ajuntament de Sarrià reconeix que cal millorar les instal·lacions esportives

La temporada esportiva a Sarrià de Ter es va encetar el mes passat, coincidint com sempre amb l’inici del curs escolar, amb un gran nombre d’esportistes i entitats i clubs en el municipi. La valoració de l’Ajuntament amb la salut esportiva del poble és molt positiva, però també admeten que la millora de les instal·lacions és primordial.

De fet, el nou govern de Sarrià assenyala que el manteniment als equipaments esportius era poc o nul durant els últims anys. El regidor d’Esports i lleure de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Edgar Castellanos, apunta que l’objectiu d’aquest mandat és millorar les instal·lacions, en especial el pavelló i la piscina municipal.

A més, la intenció és també involucrar i donar més pes a les entitats en les activitats esportives. Castellanos explica en una entrevista al Sarrià en joc, de Ràdio Sarrià, que la comunicació i la coordinació amb les entitats i clubs esportius del poble també s’ha de millorar i que el seu paper sigui més important.

L’àrea d’esports està duent a terme una sèrie de reunions amb les diferents entitats esportives del municipi per conèixer les seves demandes i preocupacions.